Skip to main content
Vesti

10 razloga zašto ne smete propustiti HRExperience konferenciju 30. maja!

U poslovnom svetu u kojem se svakodnevno suočavamo sa promenama i izazovima, hrabri lideri traže inspiraciju i praktična rešenja. Ako ste jedan od njih, ne propustite priliku da se pridružite najznačajnijem događaju u svetu ljudskih resursa – HRExperience konferenciji!

Centralno mesto HR stručnjaka: Ovogodišnja konferencija okupiće vrhunske HR stručnjake i govornike, čineći je epicentrom globalnih trendova u ljudskim resursima.

Change management u Sava Centru: Uživajte u novom Sava Centru, gde će se 30. maja odigrati ova značajna konferencija na temu „Change Management.“ Očekuje vas transformacija razmišljanja o promenama.

Upravljanje transformacijom: Beti Pelemiš, direktorka selekcione strategije i operacija u Meti, deliće svoje iskustvo transformacije iz Mete i Netflixa, pružajući vam ključne uvide u liderstvo kroz promene.

Emocionalni aspekt promena s Anom Stevanović: Ana Stevanović, međunarodno priznata konsultantkinja, dotaknuće ljudske emocije tokom promena i otkriti kako iskrenost može biti ključ lične i profesionalne transformacije.

Mia Liljeberg o upravljanju promenama u digitalnom dobu: Sa iskustvom dugim 20 godina, Mia Liljeberg donosi praktične smernice kako jednostavno upravljati promenama u eri veštačke inteligencije.

Agilnost sa Sirilom Kortlevenom: Siril Kortleven će vas inspirisati da razmišljate agilno u nepredvidljivom vremenu, obezbeđujući vam alate za kreativnost i preduzetništvo.

Životna priča sa Rajnerom Petekom: Petek će vas provesti kroz svoje životno iskustvo, istražujući nepoznate teritorije i naglašavajući značaj življenja u sadašnjem trenutku.

HR Priče i Iskustva: Očekujte pet istaknutih HR priča i jednu pobedničku EB priču, dok ćete imati priliku da izaberete najbolju priču svog glasom.

Early Bird Popusti: Prijavite se već danas i ostvarite rane popuste na kotizacije. Early Bird popust traje do 29. februara 2024. godine.

Ne propustite priliku da se povežete sa najboljima u industriji i unapredite svoj poslovni svet.

HR Experience

Rame uz rame sa HR inovatorima