Skip to main content
Vesti

HR Experience 2022: Pridružite nam se 26. maja u Beogradu!

By 24.01.2022februar 3rd, 2022No Comments

Konferencija HR Experience, u organizaciji vodećeg sajta za zapošljavanje Poslovi Infostud, biće održana po četvrti put, 26. maja u Hotelu Metropol u Beogradu. Nakon prošlogodišnjeg virtuelnog izdanja, ovaj put će konferencija uživo okupiti globalno poznate HR stručnjake i govornike, kao i vodeća regionalna imena iz domena ljudskih resursa.

Program događaja fokusiraće se na promovisanje i predstavljanje HR aktuelnosti, kako kroz govornike, tako i kroz razmenu praktičnih iskustava i znanja sa učesnicima. Prvi govornici konferencije su već poznati, te posetioce događaja HR Experience očekuje vodeći evropski stručnjak za razvoj liderstva i za “growth mindset” (mentalni sklop) Skip Bowman koji će u svom predavanju temeljno i uz dozu humora da predstavi alate koji pomažu liderima da prepoznaju obrasce ponašanja i oslobode lični potencijal. Objašnjenje kako tehnologija i nauka utiču na identifikaciju liderstva pružiće Dr Tomas Chamorro-Premuzic, ekspert za psihološko profilisanje i upravljanje talentima. Prema njegovim istraživanjima, veštačka inteligencija (AI) i veliki podaci (big data) mogu značajno da posluže uočavanju i razvijanju liderskog talenta. Međunarodno priznat stručnjak za bihejvioralne nauke Tom De Bruyne na konferenciji govoriće o navikama visoko učinkovitih timova i šta je potrebno da bi se oformio takav tim.

Pored predavanja govornika na konferenciji HR Experience biće predstavljeno i pet najboljih domaćih HR praksi iz 2021. godine kroz projekatUspešne HR priče. Time će učesnici konferencije imati jedinstveni uvid u kreativne i učinkovite primene ljudskih resursa na domaćem terenu, kao i kako da unaprede svoju kompaniju u očima kandidata.  Imate praksu ili HR projekat na koji ste ponosni? Prijavite se! 

Rane prijave za kotizaciju za konferenciju već su krenule, a svi koji se sada registruju za ograničene količine ovih kotizacija mogu da ostvare 20% popusta, ili još veće popuste ukoliko se registruju za veći broj kotizacija odjednom. Rane registracije su otvorene na zvaničnoj stranici konferencije.

HR Experience

Rame uz rame sa HR inovatorima