Skip to main content
Vesti

KNJAZ MILOŠ – Partner konferencije HR Experience 2024

KNJAZ MILOŠ – PONOSNO AUTENTČNI I FOKUSIRANI NA DRUGE

Kompanija Knjaz Miloš nalazi se među najvećim proizvođačima mineralne vode, bezalkoholnih i energetskih napitaka. Na temeljima imena i tradicije duže od dva veka razvija, proizvodi i plasira na tržište napitke vrhunskog kvaliteta koji potrošačima pružaju vitalnost, osveženje i energiju svakog dana.

Uspešno poslovanje omogućuje kompaniji Knjaz Miloš da gradi lidersku poziciju na lokalnom tržištu i u regionu, stvarajući bolju budućnost za okruženje i ambijent u kome su potrebe i očekivanja potrošača, zaposlenih i društvene zajednice izvor ideja za razvoj.

Kontinuiranim ulaganjem u tehnologije, stalnim inovacijama i očuvanjem visokog kvaliteta proizvoda uz stalna dizajnerska poboljšanja, zapošljavanjem mladih, obukama i usavršavanjem zaposlenih, Knjaz Miloš neprestano ulaže u kulturu liderskog, domaćinskog poslovanja.

Knjazov tim svakodnevno neguje i sa ponosom deli vrednosti kompanije, ostavlja pečat i vodi se težnjom da bude prvi u klasi – najbolji, sa funkcionalnom i profesionalnom ekspertizom.

Zahvaljujući ljudima u Knjazu, postignuti su svi dosadašnji uspesi i izgrađena je kultura koja počiva na pravim vrednostima – preduzetnički pristup, inovacije i kvalitet, kojim se odlikuje potrtfolio ikoničnih regionalnih i globalnih brendova ove kompanije: Knjaz Miloš, Aqua Viva, Guarana, ReMix Knjaz, Tube, Golf, Gusto, Pepsi, Mirinda, 7Up, Evervess, Ivi.

HR Experience

Rame uz rame sa HR inovatorima